TADIĆ SPREMAN ZA SMENU VLASTI

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Opštinski odbor Socijaldemokratske stranke u Apatinu sinoć je posetio Boris Tadić, bivši predsednik Srbije i osnivač ove partije.
Tadić je nakon sastanka sa članovima Opštinskog odbora SDS Apatin održao i konferenciju za novinare.Prema njegovim rečima SDS će na predstojećim izborima predstaviti program kojim će promeniti lošu situaciju u Srbiji.

– U Apatinu sam kako bi podržao organizaciju Socijalemokratske stranke u vašem gradu.Gradimo infrastrukturu pred lokalne i pokrajinske izbore i nameravamo da na tim izborima nastupimo svom snagom kako bi menjali svaku lošu vlast.Želimo da promenimo situaciju u zemlji i smenimo sadašnju vladu , koja loše vodi Srbiju- rekao je Tadić.

On je rekao novinarima da se sadašnja vlada kiti rezultatima one iz vremena Mirka Cvetkovića.-Tri puta se brže i više zadužujemo , imamo veći budžetski deficit i pad proizvodnje.Drugu godinu za redom smo u recesiji.Sve su to neoborive činjenice , ova vlada donosi tri puta manje investicija nego ona Mirka Cvetkovića, pretekla nas je i Albanija-istakao je Tadić.

Na pitanje novinara, šta misli kako njegov naslednik , Tomislav Nikolić, obavlja posao predsednika Republike , Tadić je odgovorio: – Moje uverenje je da krši zakon jer je do sada više puta sprečavao sprovođenje istrage o ratnim zločinima.Tomislav Nikolić misli da je nesmenjiv–poručio je Tadić.

Lokalni odbor je Tadiću predstavio aktuelnu političku situaciju u lokalnoj samoupravi , nakon čega je u velikoj sali zgrade Opštinskog veća Samostalnog sindikata Srbije održana tribina u kojoj su učestvovali članovi i simpatizeri SDS.

Boris Tadić u poseti Socijaldemokratskoj stranci Apatin 30.03 (2) Boris Tadić u poseti Socijaldemokratskoj stranci Apatin 30.03 (1) Boris Tadić u poseti Socijaldemokratskoj stranci Apatin 30.03 (4) Boris Tadić u poseti Socijaldemokratskoj stranci Apatin 30.03 (3) Boris Tadić u poseti Socijaldemokratskoj stranci Apatin 30.03 (6)