СУТРА У КЛТУРНОМ ЦЕНТРУ ПРЕДСТАВА И ИЗЛОЖБА ПОВОДОМ СВЕТСКОГ ДАНА ПОЗОРИШТА

APATIN KULTURA VESTI

У сусрет обележавању 27. марта, Светског дана позоришта, Културни центар Апатин je припремио пригодан програм.

Сутра, 26. марта 2021. године од 18,30 часова у галерији “Меандер” ће бити отворена изложба “Великани српског глумишта”, коју чине портрети глумамаца разних аутора, који су учествовали на конкурсу који је расписало Удружење грађана “Жанка Стокић” из Раброва. Изложбу чини 61 рад, а Апатинци ће моћи да погледају портрете Драгана Николића, Небојше Глоговца, Милене Дравић и других глумаца који су оставили неизбрисив траг у српским позориштима и на малим екранима.

Такође сутра, од 19 часова у великој сали Дома културе ће бити изведена представа “Убићу се, мајке ми”, у којој игра Јована Петронијевић.

Представа описује судбину жене која се налази на животној прекретници водећи публику кроз смешне и тешке ситуације, боље и горе дане, кроз живот у његовој сржи остављајући ипак наду и оптимизам као једини могући излаз из свих недоумица које нам се намећу.

Цена улазнице је 400 динара, а карте се могу резервисати данас до 12 часова путем телефона 025/773-588. Резервисане карте преузимају се на благајни на дан представе од 17 do 18,30 часова. Уколико карте не преузмете у назначено време исте ће бити пуштене у продају.

Пре доласка на програм грађани треба да провере да ли имају повишену температуру и уколико имају било какве симптоме корона вируса, треба да остану код куће. На уласку у салу биће постављена дезинфекциона баријера, и средство за дезинфекцију руку. У сали је обавезна употреба заштитне маске и поштовање препоручене физичке дистанце.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *