СУТРА ПРЕДСТАВА ЗА НАЈМЛАЂЕ АПАТИНЦЕ “ЈЕДРЕЊАК У КУКУРУЗУ”

APATIN KULTURA VESTI

У великој сали апатинског Културног центра 11. фебруара 2023. године од 11 часова ће бити изведена представа за децу под називом “Једрењак у кукурузу”, која је настала по истоименом роману Апатинца, Златка Васића.

Цена улазнице је 250 динара, а карте се могу купити на дан представе од 10 часова на благајни Културног центра.

Представа “Једрењак у кукурузу” је настала по истоименом роману Златка Васића у оквиру ИК “Креативни Центар” из Београда и прати авантуре гусарског приправника Добрице, његовог деде, грозоморног Божидара, његове гуске Љубинке и мачка Згубидана. У оквиру адаптације и драматизације овог романа “Театрило” је додао још два лика: гусаре, капетана Тртицу и његовог помоћника Коленицу који крећу у гусарске походе.

Главна порука ове представе је да је важно одржати задату реч, а све остале поруке и поуке ће се малишанима саме рећи након гледања ове представе, кроз ситуације које наши јунаци храбро савладају.

Представа је намењена свим узрастима деце која су старија од три године, а оргиналне лутке, музика и сценографија прате дешавања у роману за који је илустрацију радио Добросав Боб Живковић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *