СУТРА ПРЕДСТАВА ЗА ДЕЦУ “Марко у Земљи играчака”

APATIN KULTURA VESTI

У Великој сали апатинског Културног центра 18. јуна 2022. године од 11 часова ће бити изведена представа за децу “Марко у Земљи играчака”.

Ова музичка комедија намењена је најмлађој публици узраста од друге до десете године, са осам ликова које тумаче афирмисани глумци уз оригиналне сонгове и музику. Представа је занимљива, едукативна, забавна и шаролика.

Марко је весео, шармантан и маштовит дечак. Једнога дана Вила снова га поведе на дивно путовање. Уместо у свом кревету Марко се буди у земљи играчака где се сусреће са својим омиљеним играчкама са којима, како је открио, може и да разговара. Од Шашавка, Веселог Меде и балерине Мине сазнаје да је земљи играчака потребна његова помоћ.

Марко је одлучан да помогне Земљи играчака. Уз игру и песму, заједно са децом, после много препрека и комичних ситуација, они успевају да спасу земљу играчака. Ова представа води децу на чаробно путовање у свет играчака, у којем машта постаје стварност. Она позива децу да верују у снове, да маштају и буду креативна, да буду добри дугари и верују у љубав.

Представа траје 45 минута, а улазнице по цени од 200 динара могу се купити сат времена пре почетка представе на благајни Културног центра.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.