СУТРА ПОЧИЊЕ МЕЂУНАРОДНИ ЕДУКАТИВНИ КАМП ЗА МЛАДЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Удружење ратних ветерана српских земаља “Патриотски фронт” организује XIII Међународни едукативни кампа за младе под називом “Сабор 2022”, који ће бити одржан од 12. до 22. јула 2022. године на теренима код Специјалне болнице за рехабилитацију “Јунаковић” Апатин.

Овај камп је намењен деци из породица ратних ветерана, ратних војних инвалида и погинулих бораца, као и младима из региона, а манифестација за циљ има едукацију младих на темељу истинских животних вредности, промоцију здравог начина живота, превенцију у борби против наркоманије и болести зависности, развој патриотизма и еколошке свести. Акценат је стављен и на помоћ деци са лошијим социјалним статусом, ресоцијализацију ратних ветерана, превенцију у борби против насиља у породици, пружање психосоцијане помоћи угроженима, промоцију бављења спортом, али и на упознавање са историјом, културом, традицијом…

Свечано отварање овогодишњег Међународног едукативног кампа за младе “Сабор” заказано је за сутра у подне, када ће се након интонирања химне Републике Србије полазницима и гостима обратити представници организатора.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *