СУТРА ПОЧИЊЕ ДЕЗИНФЕКЦИЈА СВИХ ПУТЕВА У ОПШТИНИ АПАТИН

APATIN DRUŠTVO VESTI

По налогу штаба за ванредне ситуације општине Апатин, Јавно комунално предузеће „Наш дом“ ће сутра, 31. марта 2020. године почети са дезинфекцијом комплетног путног појаса у општини Апатин. Према речима директора апатинског комуналног предузећа, Небојше Смиљанића, дезинфекција ће сутра од 17 часова почети у Апатину, Пригревици, Сонти, Свилојеву и Купусини.

-Апелујем на све грађане општине Апатин да нам олакшају посао, тако што своје аутомобиле неће паркирати на путни појас или на делове истог, јер то у великој мери отежава извођење планиране акције, због габарита прскалица које ће вршити дезинфекцију, поручио је Смиљанић.

Он се захвалио свим суграђанима који помажу штабу за ванредне ситуације.

-Посебно желим да се захвалим мештанима апатиских села који несебично помажу штабу и Комуналном предузећу тракторском механизацијом, како би ми што боље, брже и ефикасније обавили задатке које добијамо од надлежних. Овај вид помоћи нам много значи, како би у једном дану одрадили комплетан путни појас у општини Апатин, нагласио је Небојша Смиљанић.

Први човек ЈКП „Наш дом“ је напоменуо да ће радници овог предузећа атомизерима третирaти све најфреквентније локације у нашој општини, укључујући Дом здравља, полицијску станицу, зграду општине…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.