SUTRA INFO DANA ZA FORMIRANJE LOKALNE AKCIONE GRUPE

APATIN DRUŠTVO VESTI

Opštinska uprava opštine Apatin i Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Apatin pozivaju sva zainteresovana lica sa svog područja, iz javnog, privatnog i civilnog sektora, da prisustvuju prvom informativnom sastanku povodom osnivanja Lokalne akcione grupe na području opštine Apatin.

Info dan će biti održan sutra, 4. maja 2017. godine sa početkom u 18 sati u Skupštinskoj sali. Ulica Srpskih Vladara 29, Apatin.

Cilj organizovanja informativnog sastanka je upoznavanje ključnih lokalnih aktera sa teritorije opštine sa procesom formiranja Lokalne akcione grupe (LAG), LEADER (CLLD) inicijativom, lokalnim razvojem kroz animiranje i udruživanje svih lokalnih aktera i njihovom ulogom i značajem u procesu planiranja i upravljanja ruralnim razvojem definisanog područja. Na Info danu će stručnjaci iz navedene oblasti odgovarati na najvažnija pitanja u vezi sa procesom formiranja i funkcionisanja LAG-a, a celokupan projekat sa planom aktivnosti će biti prezentovan prisutnima. Pozivaju se svi zainteresovani da svoj dolazak potvrde najkasnije do petka, 28. aprila, na e-mail vesna.avramovic@d-dd.eu