ŠUTANOVAC-SRBIJI NEOPHODNE REFORME

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac ocenio je sinoć u Apatinu da život u Srbiji nikada nje bilo lošiji, da ne postoji nijedan segment društva koji napreduje zbog čega je pozvao sve građane da na predstojećim izborima iskažu svoje nezadovoljsvo i glasaju za DS kao jedinu ozbiljnu opozicionu stranku.

“Ostavili smo uređenu državu , kandidata za članstvo u Eu, koja nije imala probleme na izborima.Poslednje četiri godine spoljni dug je sa 15,7 stigao do 25 milijardi evra, svi porezi poput PDV-a, poreza na dobit, imovinu , povećani su dramatično.Istovremeno je uvedena akciza na struju, što je jedinstven slučaj u svetu“, rekao je Šutanovac kritikujući politiku vladajuće koalicije.

Šutanovac je istakao da Demokratska stranka ima ozbiljan program na kojem je radilo 300 stručnjaka iz svih oblasti. On je rekao da će ukoliko pobede na predstojećim izborima , penzinerima vratiti penzije, izmeniti zakon koji omogućava prodaju zemlje strancima i izvršiti reformu poreskog sistema po kojem se trnutno više oporezuje radnik i rad a ne vlasnik kapitala.

“Smatramo neophodnim reformu, menjanje poreskog sistema.Danas se u Srbiji  više oprezuje rad a ne vlasnik kapitala.Totalno je neprihvatljivo da postoje ljudi koje rade čitav mesec za 20 000 dinara, a da “gazde“ žive kao da su u Nemačkoj “, rekao je Šutanovac.

Konferenciji su pored Šutanovca prisustvovali i poznati srpski glumac član Glavnog odbora DS Branislav Lečić, dr Bruno Urbanovski nosilac liste Demokratske stranke na predstojećim lokalnim izborima te članovi i simpatizeri ove stranke koji su se okupili u velikom broju.

Šutanovac,Lečić u Apatinu 2016 Šutanovac,Lečić u Apatinu 2016 Šutanovac,Lečić u Apatinu 2016 Šutanovac,Lečić u Apatinu 2016 Šutanovac,Lečić u Apatinu 2016