ŠUPUT PRESEKAO VRPCU I OTVORIO RENOVIRANI TEREN ZA BASKET U BLOKU 112

APATIN SPORT VESTI

U okviru velike akcije kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru” na svakih deset dana niče po jedno novo ili obnovljeno košarkaško igralište u Srbiji! Apatin je bio sledeća stanica, a obnovljeni teren poneo je ime proslavljenog košarkaša Predraga Šuputa.

Teren za basket, koji je 48. renovirani po redu u društveno odgovornoj akciji kompanije Mozzart, svečano je predat Apatincima na korišćenje.

Predrag Šuput je svoje mlade košarkaše iz KK Apatin izveo na teren kako bi se oni prvi upisali i tako pokazali da košarka u ovom mestu ne mora da brine za budućnost. Oni su pokazali svoje veštine u basketu 3X3 i oduševili sve prisutne.

– Pohvaljujem akciju kompanije Mozzart, jer zaistapogađa pravu stvar. Na ovakvim terenima smo svi mi počeli i zaista znači klincima kada imaju dobre uslove za sport koji toliko vole. Ovo je i dobra poruka svima da samo pravim ulaganjem možemo da očekujemo dobre rezultate. Rad i posvećenost su na nama da to i opravdamo. U klubu Dunav Apatin se trudimo iz dana u dan da to i pokažemo. Hvala još jednom Mozzartu, čast je imati teren sa svojim imenom – istakao je Predrag Šuput odmah po svečanom presecanju vrpce.

Apatinci su spremno čekali i svoj trenutak da se upušu na novom terenu, pa je kompanija Mozzart tradicionalno organizovala takmičenje u šutiranju trojki i pripremila nagrade za najuspešnije.

– Poznato je da mali tereni rađaju velike šampione, Predrag Šuput je jedan od njih. I on je počeo na ovakvim terenima u kraju i izgradio uspešnu košarkašku karijeru. Inspirisala nas je njegova požrtvovanost i entuzijazam da održi košarku u Apatinu i zaista nismo imali dilemu oko obnove terena u ovom mestu. U cilju promocije sporta koji je našoj zemlji doneo mnogo radosti, akciju nastavljamo sve dok ne obnovimo poslednji, 100. košarkaški teren u Srbiji – rekao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Kompanija Mozzart je do sada obnovila terene u Pirotu, Prijepolju, Feketiću, Zrenjaninu, Kragujevcu, Vrnjačkoj Banji, Velikoj Drenovi, Kruševcu, Valjevu, Šapcu, Pribojskoj banji, Labudovom brdu, Mačvanskoj Mitrovici, Beloj Crkvi, Svilajncu, Preševu, Negotinu, Rumi, Novom Sadu, Nišu, Kovinu, Obrenovcu, Leskovcu, Zrenjaninu, Raškoj, Novoj Varoši, Bačkoj Palanci, Zaječaru, Bajinoj Bašti, Lazarevcu, Čukarici, Paraćinu, Čukaričkoj padini, Ubu, Savskom vencu, Vrbasu, Užicu, Kikindi, Inđiji, Subotici, Apatinu, Prokuplju, Smederevskoj Palanci… I biće ih još. Do svih 100 obnovljenih terena!

Izvor- Mozzart

predrag šuput, kompanija mocart , kladionice, apatin, košarka (6) predrag šuput, kompanija mocart , kladionice, apatin, košarka (3) suput, mocart teren u bloku 112 (46) suput, mocart teren u bloku 112 (41) suput, mocart teren u bloku 112 (43) suput, mocart teren u bloku 112 (69) suput, mocart teren u bloku 112 (67) suput, mocart teren u bloku 112 (65) suput, mocart teren u bloku 112 (61) suput, mocart teren u bloku 112 (60) suput, mocart teren u bloku 112 (52) suput, mocart teren u bloku 112 (28) suput, mocart teren u bloku 112 (25) suput, mocart teren u bloku 112 (17) suput, mocart teren u bloku 112 (2) suput, mocart teren u bloku 112 (36) suput, mocart teren u bloku 112 (7) suput, mocart teren u bloku 112 (34)