СПОРТИСТИ ИЗ ШАПЦА И ЛОЗНИЦЕ СЕ ЗА НОВА ТАКМИЧЕЊА ПРИПРЕМАЈУ У АПАТИНУ

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

У Апатину је крајем јуна почео спортски летњи камп, у оквиру којег је око седамдесет дечака и девојчица Обојкашког клуба “Заслон” из Шапца седам дана боравило и тренирало у нашем граду. Гости су смештени у Техничкој школи са домом ученика, где су два пута дневно имали тренинге на три одбојкашка терена.

Са полазницима кампа радило је шест одбојкашких стручњака, а главни тренер је Иван Бучевац, први тренер “Албе” из Блажа, вишеструког првака Румуније. Шабачки одбојкаши су своје утакмице играли против “Младости” из Бачког Петроваца, док су девојчиће играле против домаћег Одбојкашког клуба “Апатин”.

Поред спортских активности, учесници кампа су боравили на базенима “Бање Јунаковић”, а бродићем “Апатинка” су обишли “Горње Подунавље”.

Ово је још једна потврда да Апатин има идеалне услове за припреме младих спортиста у летњем периоду. Половином августа на припреме у наш град ће доћи сениорска екипа ОК “Заслон”, а заједно са њима у истом периоду за нову такмичарску сезону ће се у Апатину припремати и женска сениоркска екипа “Лознице”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *