Najnovije vesti
Početna » SPORT » BOKS » SOMBOR DOMAĆIN 7.KUPA NACIJA U BOKSU
SOMBOR DOMAĆIN 7.KUPA NACIJA U BOKSU

SOMBOR DOMAĆIN 7.KUPA NACIJA U BOKSU

U SPORTSKOJ hali „Mostonga“ u Somboru počeo je 7. “Kup nacija” u ženskom boksu i trajaće do 15 janura. U ringu će se naći 27 reprezentacija sa 157 takmičarki iz Evrope, Azije i Afrike. Prema rečima Stojana Kneževića, člana organizacionog odbora ove manifestacije, po broju učesnika i kvalitetu takmičarki ovo je najkvalitetniji turnir do sada.

Polufinalne borbe na programu su 13. januara od 15 sati, a finalne 14. januara od 13 časova.Reprezentativke Srbije kažu da su videle konkurenciju, ali se nadaju da će se tradicija uspeha nastaviti. Takmičenja svakodnevno počinju u 15 časova, a ulaz u halu je slobodan.Direktor turnira Jovica Panić je takmičarkama poželeo puno uspeha i medalja,dok je somborsku publiku pozvao da do kraja isprate ovaj važan turnir.

Autor: Čedomir Milojević

Comments are closed.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top