ŠEŠELJ U APATINU- JEREMIĆ I JANKOVIĆ ZAJEDNO DA BUDU PREDSEDNICI NE MOGU KONTROLISATI IZVRŠNU VLAST- JA MOGU

APATIN SOMBOR VESTI

–  Ovi izbori nisu važni zbog Ustavnih nadležnosti predsednika Republike, ili zbog onoga što on može konkretno da doprinese za izlazak iz ekonomske krize i socijalne bede u kojoj se nalazi Srbija. On tu nema nadležnosti. Ovde se postavlja pitanja efikasne kontrole Narodne skupštine i Vlade. Na toj funkciji niti jedan od kandidata, čak i da je zajedno obavljaju Vuk Jeremić i Saša Janković, nisu u stanju. Ali ja mogu– rekao je danas na apatinskom korzu predsednički kandidat Vojislav Šešelj pozivajući građane da ga podrže u predizbornoj trci kako bi ušao u drugi krug.

Njegovo obraćanje koje je pratilo oko dve stotine članova i simpatizera Srpske radikalne stranke više puta je prekidano apaluzom, posebno kada je izjavio da je protiv učlanjenja Srbije u Evropsku uniju te da će ukoliko bude izabran za predsednika činiti sve da Srbija krene u integracije sa Rusijom. Šešelj je u Apatinu izjavio da će pored kontrole vlasti i borbe protiv kriminala, intezivno raditi na ujedinjenju Srbije i Republike Srpske, povratku Kosova i Metohije i ponovnom pokretanju pitanja hrvatske okupacije Republike Srpske Krajine.-Mi Krajinu nikada ne zaboravljamo, poručio je Šešelj.

On je istakao da je ubeđen da će glasovima i voljom građana ući u drugi krug predsedničkih izbora, a izjavio je i da se raduje televizijskim duelima u kojima je prema njegovim rečima do sada uvek pobeđivao.- Za ovih 27 godina sam imao bezbroj duela i uvek sam pobeđivao, direktan tv duel je neizbežan u drugom krugu. Biće to obračun između Aleksandra Vučića i mene, ubeđen je Šešelj.

Vojislav Šešelj u Apatinu, 2017 Vojislav Šešelj u Apatinu, 2017 Vojislav Šešelj u Apatinu, 2017 Vojislav Šešelj u Apatinu, 2017 Vojislav Šešelj u Apatinu, 2017 Vojislav Šešelj u Apatinu, 2017 Vojislav Šešelj u Apatinu, 2017 Vojislav Šešelj u Apatinu, 2017Vojislav Šešelj u Apatinu, 2017 Vojislav Šešelj u Apatinu, 2017 Vojislav Šešelj u Apatinu, 2017