Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » SEOSKA SLAVA U SVILOJEVU
SEOSKA SLAVA U SVILOJEVU

SEOSKA SLAVA U SVILOJEVU

U okviru obeležavanja crkvene slave u Svilojevu, organizatori su ove godine obezbedili program za sve uzraste u trajanju od tri dana.
Prvog dana biće održana 7. po redu moto žurka u organizaciji Moto kluba Šišmiši Vojvodina iz Svilojeva. U večernjim satima u bifeu ,,Night watch” nastupiće DJ Khaleesi, a u organizaciji KUD-a ,,Svilojevački svitci”, u Domu kulture, sa početkom u 17 sati, biće održana svečana priredba.
Drugog dana, u subotu, 19. avgusta, sa početkom u 12 sati, u dvorištu Doma kulture u Svilojevu, biće postavljeni prodajni šatori, luna park za decu iza stadiona, a tradicionalno će se kuvati i bajkerski pasulj na šišmiš način. U večernjim satima, takođe u dvorištu Doma kulture, nastupiće bendovi Anestezija iz Prigrevice i Trilogy iz Sombora, dok će u bifeu ,,Night watch” meštani Svilojeva i njihovi gosti imati priliku da slušaju Zvezde Granda, Marijane Čelar i Marka Mitrovića.
Poslednjeg dana odnosno u nedelju, 20. avgusta, seosku slavu ćeobeležiti krajiška grupa Krajiški biseri i EKG bend i nastup popularnog pevača Save Vukovića koji će biti održan u bifeu ,,Night watch”. Istog dana, od 17 sati, biće organizovana prijateljska fudbalska utakmica između Terekveša iz Svilojeva i Partizana iz Kupusine.

Autor: Sanja Ozegovic

Scroll To Top