SANDULOVIĆ-NOVU VLADU SASTAVLJAJU VUČIĆ I TADIĆ

APATIN POLITIKA SVET VESTI VOJVODINA

Predsednik Republikanske partije  Nikola  Sandulović  izjavio je u subotu da će buduću vlast u Srbiji činiti koalicija Aleksandra Vučića i Borisa Tadića.

Sandulović  je tokom posete Apatinu  istakao da se Republikanska partija odlučila na bojkot ovih izbora jer su rezultati ove predizborne trke već poznati te da nas novi izbori očekuje već sledeće godine.

– Došao sam da vam kažem da sam doneo odluku o bojkotu , jer nisam hteo da učestvujem u istoriji koja se ispisuje nakon ovih izbora.Sutra se ispisuje nova  istorija, menjaće se ustav, biraće se predsednik u skupštinskim klupama, ne želim da budem deo toga   – kazao je Sandulović.

On je dodao da je nova koalcija SNS-a i NDS –a ranije dogovorena i da je spreman u tv duelu sa  Borisom Tadićem, dokazati  građanima da je za stvaranje SNS-a i uništavanje DS-a upravo Tadić i odgovoran.

Sandulović  je rekao  da je Republikanska partija  za samo mesec dana učlanila 85 hiljada članova a da je Opštinski odbor u Apatinu samo jedan u nizu odbora koji se formiraju po Srbiji.

Za predsednika Opštinskog odbora  u Apatinu izabran je Filip Lončar , a prvoj sednici prisustvovalo je najuže rukovodstvo ove stranke.

Sandulović u Apatinu 2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *