POZNATI REZULTATI GLASANJA ZA SAVETE MESNIH ZAJEDNICA U APATINU

APATIN SRBIJA VESTI VOJVODINA

Prema preliminarnim rezultatima u prvom krugu dopunskih izbora za poslaničkog kandidata po većinskom sistemu najviše glasova, ukupno 4221,  odnosno 31,31 %, osvojio je dr Dragan Rastović, kandidat Socijalističke partije Srbije  Na glasačkom listiću našlo se ukupno osam imena, a u drugi izborni krug, koji je predviđen za 3 mart, prošli su kandidati:dr Dragan Rastović  i dr Bruno Urbanovski sa 3188( 23,64%) .

Od ukupno 26.899  upisanih birača na teritoriji apatinske opštine glasalo je ukupno 13.168

U naseljenom mestu Apatin, od pet predloženih lista za članove saveta mesne zajednice, prema dosadašnjim rezultatima, najviše glasova dobila je lista SPS-dr Živorad Smiljanić 6,DS-5, SNS -3 i SRS-1.

U naseljenom mestu Sonta, od takođe pet predloženih lista za članove saveta mesne zajednice, prema dosadašnjim rezultatima, najviše glasova dobila je lista SPS-5,DSHV 3,DS3, SNS-3 SRS-1.

U naseljenom mestu Prigrevica, od isto toliko predloženih lista za članove saveta  mesne zajednice, prema dosadašnjim rezultatima, najviše glasova dobila je lista SPS-6,SNS-4,SRS-2,DS-2, Dveri 1.

U naseljenom mestu Svilojevo, od 2  predložene lista za članove saveta mesne zajednice, prema dosadašnjim rezultatima, najviše glasova dobila je lista “Zajedno za Svilojevo” 6 i 5 mesta GG”Za razvoj Svilojeva”Rižanji Atila .

U naseljenom mestu Kupusina, od 2  predložene lista za članove saveta mesne zajednice, prema dosadašnjim rezultatima, najviše glasova dobila je lista SVM 11 te 4 mesta lista Dr.Živorad Smiljanić SPS .

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *