REPERTOAR BIOSKOPA U APATINU ZA NAREDNI PERIOD

APATIN KULTURA VESTI

MALI ŠEF 3D

Utorak, 16.Maj 2017.godine u 16 časova. Cena ulaznice 250 dinara.
Sreda, 17.Maj 2017.godine u 16 i 18 časova. Cena ulaznice 250 dinara.

Mali šef je urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu. Ispričana je iz ugla jednog nepouzdanog naratora, maštovitog sedmogodišnjeg Tima. Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja sve do trenutka dok se nije pojavio ON, novi član njihove porodice koji nosi odelo i aktovku. Ljubomoran na svog novog brata kreće u misiju da povrati pažnju svojih roditelja i saznaje da njegov brat i nije baš običan dečak.

KOZJE UŠI 2D

Utorak, 16.Maj 2017.godine u 18 časova. Cena ulaznice 250 dinara.

Gorica Popović igra Stojanku, ženu iz malog sela u Banatu na ivici Deliblatske peščare. Baš kao i njena zemlja, živi u surovim uslovima svakodnevne borbe za golu egzistenciju, a još više za sam smisao života.
Nekada je imala mogućnost izbora, ali shvata da ne vredi ‘plakati nad prošlošću’ već da popravi šta se popraviti može. Ona brine o unicima dok su joj sin i snaja na radu u inostranstvu, i pokušava da unici i unuku obezbedi normalan život što nije ni malo lako.
Ali, snalažljiva po prirodi Stojanka zarađuje gledanjem u šolju, namešta iščašene ruke i noge, postavlja zamke za zečeve u šumi…
Pored Gorice u filmu igraju Slobodan Ćustić, Nikola Kojo, Milica Spasojević, Sergej Trifunović, Branislav Trifunović, Goran Radaković, Anđelka Prpić, Pavle Marković i drugi.

ČUVARI GALAKSIJE 2 3D

Utorak, 16.Maj 2017.godine u 20 časova. Cena ulaznice 250 dinara.

Uz zvuke potpuno novog savršenog miksa broj 2, marvelovi Čuvari galaksije 2 nastavljaju avanture tima koji prelazi krajnje granice kosmosa. Čuvari moraju da se bore da bi održali svoju novostvorenu porodicu na okupu dok razotkrivaju misteriju pravog porekla Pitera Kvila. Stari neprijatelji postaju novi saveznici, a omiljeni likovi iz stripova dolaze u pomoć našim herojima dok Marvelov filmski svet nastavlja da se širi.

KRALJ ARTUR-LEGENDA O MAČU 3D

Sreda, 17.Maj 2017.godina u 20 časova. Cena ulaznice 250 dinara.

Kada Arturovog oca ubije njegov brat, Vortigern, on preuzima njegovu krunu. Izgubivši nasledstvo, Artur se nalazi na mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti menja i prisiljen je saznati istinu o svom poreklu…sviđalo se to njemu ili ne. Artur, koji je legitimni naslednik, u društvu svojih prijatelja i lepe Ginevre moraće da se bori svim silama i celom svojom snagom protiv tiranina Vortigerna i njegovih smrtonosnih magičnih moći koje mu daju prednost.

Cuvari galaksije 2 kozje-usi- Kralj Artur Mali sef