REMI ZA KRAJ PRVOG DELA PRVENSTVA

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

U poslednjem meču prvog dela sezone Druge futsal lige Srbije – grupa Vojvodina, Klub malog fudbala Apa-futsal i Klub malog fudbala Tvrđava iz Novog Sada odigrali su nerešeno 2:2 (0:1). Na taj način posle 9 odigranih kola šampionata ove dve ekipe se nalaze na deobi trećeg mesta, s tim što Apatinci imaju bolju gol razliku.

Oprezno su i jedni i drugi ušli u ovaj susret. Apatinci su imali loptu u svom posedu ali dobro postavljena odbrana gostujućeg tima ne dozvoljava žuto-crnima da ozbiljnije zaprete. Tvrđava je imala i dve  prilike ali su golman Vuković i stativa bili najzaslužniji što nije došlo do promene rezultata. U 16. minutu meča Kočović je umakao Damjanoviću i poslao loptu ispod nemoćnog Vukovića za 0:1, a sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

Nakon 6 minuta igre u drugom delu meča Kuga je pokušao da zatrese mrežu, a njegov šut je jedan od gostujućih igrača zaustavio rukom te su Apatinci imali priliku da sa penala izjednače rezultat. Precizan je Vuković pa su tako Apatinci nošeni podrškom oko 150 navijača svim silama želeli da na trijumfalan način završe polusezonu i do kraja meča izbore pobedu. U jeku napada domaćeg tima sevnula je kontra Tvrđave koju na sjajan način završava kapiten Nikolić i pogađa rašlje Vukovićevog gola. Nisu Apatinci klonuli duhom i samo minut kasnije Strahinja Delić pogađa za, ispostaviće se konačnih 2:2.