РАСПИСАН ТЕНДЕР ЗА ПРОЈЕКАТ ЗАВРШЕТКА ВЕЛНЕС ЦЕНТРА У БАЊИ ЈУНАКОВИЋ!

APATIN EKONOMIJA VESTI

Општинска управа општине Апатин је расписала тендер за израду пројектно-техничке документације за завршетак велнес центра у Бањи Јунаковић, а процењена вредност ове јавне набавке је 15.500.000,00 динара.

Како је наведено у тендерској документацији, изградња објекта аква парка – велнес центра у Бањи Јунаковић у Апатину започета је још 2008. године, а радови су извођени до 2011. када је градња обустављена услед глобалне економске кризе.

“У протеклих 14 година током којих радови нису били настављени истекле су све прибављене дозволе и сагласности. Сви пројекти који су били рађени по тада важећим прописима су једним делом и технолошки превазиђени али су исто тако и физички изгубљени од стране наручиоца, Општине Апатин, током протока времена, тако да општина располаже делимично комплетном документацијом. Зато, додаје се, има намеру да изради комплетну пројектно техничку документацију како би се прибавиле све потребне дозволе и сагласности надлежних органа и институција”, објавила је eKapija.

У овиру пливачког центра у плану је, према пројектном задатку, градња 11 базена, међу којима су унутрашњи и спољашњи пливачки и непливачки базени, рекреациони са тобоганом, терапеутски, дечији и саунски базени за ходање и потапање… У другом делу објекта планирани су терапијски и саунски центар, као и део намењен пластичној хирургији (првенствено консултативног карактера и намењен ситним интервенцијама). Центар ће имати и ресторан, бар и кафе бар.

Тендер је отворен до 6. марта, а детаљније информације могу се пронаћи на сајту Јавних набавки.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *