РАДНО ВРЕМЕ МАРКЕТА И УСТАНОВА ТОКОМ УСКРШЊИХ ПРАЗНИКА

APATIN SERVISNE INFORMACIJE VESTI

Општинска управа Општине Апатин и све њене службе неће радити током Васкршњих празника, односно од сутра, 14. до уторка, 18. априла 2023. године.

Подела терапије у превијалишту апатинског Дома здравља сутра, у недељу и понедељак ће бити од 07 до 11 часова, док ће ова служба у суботу радити од 07 до 12 часова. Црвена зона ће сутра и у понедељак радити од 08 до 13 часова, а током викенда неће радити. Служба Хитне помоћи у Апатину током празника ради редовно (24 часа).

Јавно комунално предузеће “Наш Дом” ће сутра и у понедељак комунални отпад одвозити по устаљеном распореду. Цистерна ће такође одвозити отпадне воде по редовном распореду.

Апатинска пошта неће радити од 14. до 18. априла 2023. године, а са редовним радним временом ће наставити у уторак.

Маркети „ЛИДЛ“ и “Идеа” сутра, 14. априла раде скраћено до 18 сати, у суботу, 15. априла раде редовно а у недељу, 16. априла неће радити. Апатински маркети ће 17. априла радити редовно.

Све бензинске пумпе у Апатину за празник ће бити отворене 24 сата.

Бензинска пумпа “Бобар петрол” у Пригревици сутра ради од 06 до 18 часова, у суботу од 06 до 22 сата, недеља је нерадни дан, док ће у понедељак ова пумпа радити од 12 до 20 часова.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *