RADNA AKCIJA UMESTO UTAKMICE

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Fudbaleri „Dinama“, na iznenađenje mnogih navijača, nedelju dana pre početka prolećnog dela prvenstva nisu zakazali nikakvu pripremnu utakmicu.
Umesto bubamare, u nedelju su se prihvatili alatki za uređenje okoliša svog sportskog objekta. Pošto je u Srbiji bio dan žalosti, na početku akcije su minutom ćutanja odali poštu nastradalima u misiji spašavanja bebe iz Novog Pazara.
Posle uspešno realizovane akcije nastavljeno je neobavezno druženje uz specijalitet Aleksanra Baruna, pasulj pripremljen u kotlu i osveženje.
Za ovu akciju doznali su i simpatizeri plavih, pa je Goran Vuković ustupio trimer, Dragan Vlatković traktor sa prikolicom, a Saša Djurkov je i lično učestvovao.
Akciji se pridružio još jedan bivši Dinamovac koji Evropom krstari na točkovima, Bojan Mijić.
„Što je trebalo, video sam u utakmicama protiv klubova koji su u višim ligama od nas, mislim da prolećni deo prvenstva dočekujemo potpuno spremni. Ovom akcijom i zajedničkim ručkom želeo sam relaksirati igrače, ali i pokazati navijačima koliko brinemo o njima. Tokom proleća nameravamo organizovati još nekoliko akcija, a nedostajaće nam boje, kreč, pesak i cement. Bićemo zahvalni svim suseljanima ukoliko se, bilo donacijom, bili radom, pridruže svojim pulenima. Igrači su pokazali kako se čuva klub i njegova imovina i mogu biti ponosni na sebe i ono što rade.“, kaže trener Vinko Đanić.