PRVOAPRILSKU ŠALU „ULOVILI SOMA KAPITALCA OD 280 KILOGRAMA“ PROČITALO VIŠE DESETINA HILJADA

APATIN DRUŠTVO HRONIKA SOMBOR SPORT SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Prvoaprilsku šalu jutarnjeg programa radio Dunava, vest o ulovu soma kapitalca, teškog 280 kilograma, pročitalo je nekoliko desetina hiljada čitalaca u Srbiji i regionu.

Dok je jedan deo čitalaca našeg portala ovu neverovatnu vest prihvatio kao šalu, drugi je čestitao ribolovcima na epskom ulovu.Praktično, sve medijske kuće su munjevito pokušale saznati više detalja o izvlačenju nemani, a Milanu Ćopiću, predsedniku ribolovačkog udruženja “Bucov” zvonio je telefon do besvesti.Za samo nekoliko sati vest je pročitalo preko 30 000 čitalaca iz zemlje i regiona a deljena je više stotina puta. VEST

Prema informacijama do kojih je došla naša redakcija, mnogi čitaoci su bili šokirani veličinom ulovljenog soma ali i informacijom o tome da će biti izložen u gradskoj fontani.Pored ovakvih bilo je komentara u kojima su pojedinci izjavili da se u Dunavu više neće kupati , i onih koji su bili zabrinuti za stanje u kom se riba nalazi.

Prvoaprilsku šalu objavljuju mnogi domaći pa i svetski mediji.U vremenu kada je stvarnost odavno nadmašila fikciju , sve manje se čudimo ovakvim vestima pa je i šansa da se u naučnu fantastiku poveruje mnogo veća. Pozivamo vas da slušate “Jutarnji” , emisiju koja se emituje svakog jutra na 98,7 mhz.Emisiju koju trebate slušati pažljivije nego obično.

Hvala vam što se ne ljutite, April-li-li-li.