PRVE “NAŠA STVAR KAFANSKE KARAOKE” U APATINU

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA ZANIMLJIVOSTI

Prve “Naša stvar kafanske karaoke” u Apatinu će biti održane u petak, 22. maja sa početkom u 23:30 časova u baru “Damit”.

Ovo je odlična prilika za sve talentovane pevače, kao i one koji se tako osećaju, da izađu pred kafansku publiku i pokažu svoj talenat! Talenat i energija se cene, ali oni iskusni kažu da je u kafani najbitnija emocija, navodi se u saopštenju organizatora.
Svi zainteresovani učesnici će imati priliku da zapevaju neke od kultnih kafanskih hitova – na repertoaru će biti pesme Tome Zdravkovića, Tozovca, Silvane Armenulić, Gordane Stojićević, Miroslava Ilića i mnogih drugih.
Učesnici sami biraju pesmu kojom će se predstaviti publici, a žiri će svojim glasovima odabrati pobednika koji će se direktno plasirati u veliko finale koje će biti održano u junu u Beogradu.

Nagrade za pobednike
Pobednik večeri osvojiće specijalnu nagradu „Kafansko veče za najbolje prijatelje”, kao i brojne poklone Jelen Piva, dok tri prvopasirana učesnika u velikom finalu očekuju iPhone 6+, GoPro kamera i laptop. Takođe, pobednici u superfinalu osvojiće i specijalnu nagradu „VIP poseta Guči”, za sebe i prijatelja po izboru.

Takmicenje - Loznica