PROBLEM PARKING MESTA NA APATINSKOJ PIJACI (FOTO)

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Manjak parking mesta na apatinskoj pijaci je jedan od najvećih problema sa kojim se suočavaju vozači, pešaci i biciklisti koji imaju potrebu za kupovinom u Apatinskom tržnom centru.

Kako bi pronašli prazno parking mesto, vozači kruže okolnim ulicama i na kraju čine prekršaj stupajući vozilima na javnu površinu i sam trotoar.Na taj način često ometaju dolazak dostavnih vozila do maloprodajnih objekata, građani ne mogu da se mimoiđu, otežano je kretanje roditelja sa kolicima ali i pešaka, posebno onih koji se iz kupovine vraćaju sa punim torbama, jer muku muče kako bi došli do odredišta.

Najveći problem nedostatka parkinga javlja se zimi i kada pada kiša, tada se od snega, bljuzge i blata sa razrovanih travnjaka ne može proći.

Podsećamo, odluka o izgradnji parking mesta u ulici Miloša Obilića doneta je još 2014 godine.Za njihovu izgradnju planirana su sredstva Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Pogledajte kako je danas izgledao „parking“ u ulici Miloša Obilića.

apatinska pijaca, gužva parkiranje, Pijaca gužva parkiranje, ATC Parking u Milosa Obilica (1) Parking u Milosa Obilica (6) Parking u Milosa Obilica