Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » PREDSTAVA “BOJE ŠTEKA” U APATINU
PREDSTAVA “BOJE ŠTEKA” U APATINU

PREDSTAVA “BOJE ŠTEKA” U APATINU

U velikoj sali Kulturnog centra Apatin, 21. marta 2018. godine od 20 časova biće odigrana predstava „Boje šteka“. U ovoj hit komediji autentičnih likova, komičnih situacija i duhovitog dijaloga igraju Petar Strugar, Uroš Jovčić i Đorđe Stojković.

Predstava je priča o trojici autsajdera, neprilagođenih u vremenu tranzicije i liberalnog kapitalizma. Beki (Petar Strugar) je propali vlasnik kioska brze hrane, student Pravnog fakulteta tek devet godina, živi kao podstanar bez igde ikoga i ne izlazi iz kladionice. On je bivši je bokser a poreklom je Dorćolac. Trle (Uroš Jovčić) je nastavnik srpskog jezika koji je ostao bez posla kao tehnološki višak zbog malog fonda časova. Beograđanin, je ima ženu i dvoje dece, a o svemu “ima žvaku” jer je pročitao negde. Cvrle (Đorđe Stojković) je mašinski tehničar, ostao je bez posla posle privatizacije velike firme u kojoj je radio. Živi sa ženom, troje dece, taštom i svastikom. Dete je provincije i zanosi u dijalekt.

Njih trojica žive u vremenu tranzicije, liberalnog kapitalizma i sistemu koji ne funkcioniše gde samo politika i kriminal obezbeđuju dovoljno para za noramaln život… Ulaze u avantiru, koja će ih (čini im se) dovesti do velike količine novca… Angažovani od mnogo većih ,,igrača,,… a nevešti na poverenom zadatku… dolaze do niza nepredviđenih situacija i događaja.

Cena ulaznice je 400 dinara, a karte se mogu rezervisati od ponedeljka 12. marta, svakog radnog dana od 08 do 13 časova putem telefona 025/773 588.

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

Comments are closed.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top