PREDRAG ŠUPUT NOVI PREDSEDNIK OKK APATIN

APATIN KOŠARKA SPORT SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Predrag Šuput, nekadašnji  košarkaš  Hemofarma, zagrebačke Cedevite i nemačkog Bamberga sa kojim je osvojio tri titule nemačkog prvaka i tri kupa, igrač koji je ponikao iz Apatina, od danas vodi  OKK Apatin. 

Košarkaški klub Apatin od večeras ima novo rukovodstvo. Na večerašnjoj sednici Skupštine kluba prisustvovali su članovi, igrači, roditelji ali i predstavnici lokalne samouprave.Smenjeno je dosadašnje  i izabrano novo rukovodsvo. Za članove novog Nadzornog odbora izabrani su Stevan Zorić, Rade Medić i Petar Dizija.Za članove novog Upravnog odbora izabrani su :Bogdan Bokan, Vesna Maravić, Duško Medić, Ajduković Siniša i Predrag Šuput koji je ujedno izabran i za predsednika kluba.

Iako se o kandidaturi Predraga Šuputa do samog početka sednice samo nagađalo, iz izlaganja Miodraga Bakića,  zamenika predsednika opštine Apatin dalo se zaključiti da je pre skupštine održan sastanak kod predsednika opštine na kojem je dogovoreno  da Šuput vodi klub u narednom periodu.

Na tom sastanku je postignut dogovor da prethodna uprava na čelu sa Draganom Jovanićem zbog loših rezultata i stanja u klubu odstupi i preda upravljanje novoj garnituri. Kako saznajemo, predstavnici lokalne samouprave su zatražili od nove uprave da u narednom periodu registruje igrače, obavi lekarske preglede i uvede red pri korišćenju sportskih objekata ali i naplate članarina koja će ubuduće morati biti uplaćivane na račun kluba.

-Vidno uzbuđen i zadovoljan zbog izbora na najvišu funkciju kluba , Šuput se zahvalio igračima i trenerima  na ukazanom poverenju i obećao  da će pored poslova koje obavlja jedan predsednik, obući i dres OKK Apatin i na taj način dati svoj doprinos na postizanju boljih takmičarskih rezultata.Posebno se osvrnuo na nerazumevanje sa bivšim rukovodstvom , ali i činjenicu da je pored tih prepreka uvek bio tu  kao prijatelj kluba i sponzor.

Novog predsednika očekuju problemi koje očigledno ni njegovi prethodnici nisu uspeli rešiti, problem finasiranja, novčana kazna zbog lekarskih pregleda i ono najnovije,  zabrana nastupa u ligi od godinu dana.Koliko ga težak posao očekuje govori i podatak da se na toj poziciji od  2011 godine za kratko vreme promenilo čak 6 osoba.

Skupština OKK Apatin (6)

Skupština OKK Apatin (5)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *