ПОЛИЦИЈА У АПАТИНУ ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ ЗАДРЖАЛА ШЕСТ ВОЗАЧА

HRONIKA VESTI ZAPADNOBAČKI OKRUG

У периоду од 5. до 11. фебруара 2024. године на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентиранo je 13 саобраћајних незгода у којима су две особе задобиле тешке, а шест лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је 11 возача, због вожње под дејством психоактивних супстанци један, а због насилничке вожње четири возача.

На територији града Сомбора евидентирано је седам саобраћајних незгода у којима су две особе лакше повређене. Због вожње под дејством алкохола задржана су три возача, а због насилничке вожње један.

На подручју општине Апатин због вожње под дејством алкохола задржана су три возача, због вожње под дејством психоактивних супстанци један, а због насилничке вожње два возача.

На подручју општине Оџаци евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила тешке, а две лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржан је један возач.

На подручју општине Кула евидентиране су четири саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила тешке телесне повреде, а две су лакше повређене. Због вожње под дејством алкохола задржана су четири возача, а због насилничке вожње један.

У поменутом перриоду написано је 85 захтева за покретање прекршајног поступка и издат је 641 прекршајни налог.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *