ПОЧЕЛО ПОСТАВЉАЊЕ ПОНТОНА ИЗМЕЂУ СОМБОРА И АПАТИНА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Изводе се припремни радови за постављање понтонског моста на Великом Бачком каналу у Сомбору, који ће омогућити да се саобраћај између Сомбора и Апатина у наредних неколико месеци, док се реконструише мост код “Електродистрибуције”, одвија устаљеном деоницом. Ова иницијатива је од великог значаја за грађане који свакодневно путују између Сомбора и Апатина, јер ће омогућити несметан пролаз возила на овој фреквентној деоници.

Предузеће “Војпут” ангажовано је за изградњу приступних саобраћајница, а како радио “Дунав” сазнаје, рок за завршетак радова је седам дана. Понтон ће поставити специјализоване екипе Војске Србије, а план је да се до њега из Сомбора долази путем поред објеката некадашњег предузећа „ИНПРО“, док ће се са буковачке стране привременом мосту прилазити код објекта предузећа “Западна бачка”. Надлежни су саопштили да ће се преко понтонског моста одвијати путнички саобраћај, док ће теретна возила морати да иду алтернативним правцем преко Пригревице.

Постављање понтонског моста на Великом Бачком каналу у Сомбору представља пример добре праксе у пружању привременог решења током радова на инфраструктури. Ова иницијатива показује ангажман локалних власти и предузећа у циљу обезбеђивања сигурног и ефикасног саобраћаја за грађане, као и бригу о њиховим свакодневним потребама.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *