ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА КРОВА АПАТИНСКЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Радови на реконструкцији Основне школе “Жарко Зрењанин” Апатин се настављају. Након што су реновиране учионице у приземљу објекта, сада се ради кров школске зграде, за шта је Министарство за локалну самоуправу дало осам милиона динара, а општина Апатин је из буџета додала још пет милиона динара. Општина “Апатин” је у буџету за 2023. годину определила значајна средства за реконструкцију Основне школе “Жарко Зрењанин”, а када се томе дода и новац добијен по конкурсима, јасно је да је у санацију објекта ове образовне установе у претходних годину дана уложено много новца.

-Заменом крова се наставља континуирано улагање у Основну школу “Жарко Зрењанин”, које смо започели ове године. Нови кров је у претходном периоду добила и хала “Раде Ратко Вејин”, у којој смо заменили паркет и реконструисали свлачионице. До краја године очекујем даље инвестирање у нашу Основну школу, како бисмо најмлађим суграђанима обезбедили што боље услове за школовање, поручила је председница општине Апатин Дубравка Кораћ.

Радови на крову апатинске Основне школе су у пуном јеку, тако да ће ова установа нову школску годину дочекати са потпуно реновираним кровним покривачем.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *