ПЛАЋАЊЕМ ОБАВЕЗА ПУТЕМ ПОСТЕРМИНАЛА У ОПШТИНИ, ПОМОЗИТЕ ДА АПАТИН ДОБИЈЕ НОВО ИГРАЛИШТЕ

APATIN EKONOMIJA VESTI

Општина Апатин је међу 60 локалних самоуправа, учесника националног такмичења „Шампиони безготовинског плаћања“, које организују Канцеларија за ИТ, еУправу и НАЛЕД, уз подршку компанија Visa и Mastercard. Такмичење је почело данас, 1. јула и траје до 31. децембра 2019. године.

Грађани Апатина ће до нове године без одласка у банку или пошту, у шалтер сали Локалне самоуправе моћи картицом да плате порез, трошкове приликом прибављања документа и све друге обавезе уз најниже провизије.

Поред тога што грађани на овај начин штеде време и новац, Општина Апатин учествује у наградној игри, у оквиру које ће општина која буде имала највише трансакција добити награду од 20.000 евра, за изградњу дечијег игралишта. Поред тога, пет првопласираних добиће интернет презентацију „У службиграђана“, у складу са стандардима интернет презентације Владе Србије, а првих десет градова и општина плакету „Шампиони безготовинског плаћања“, која ће представницима награђених Локалних самоуправа бити уручена на завршној конференцији у Београду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.