PETI PUT HUMANOST NA DELU, “KOKTEL” OSVOJIO APA-FUTSAL BEACH SOCCER KUP 2018

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Klub malog fudbala Apa-futsal po peti put je organizovao humanitarni turnir u fudbalu na pesku pod nazivom “Apa-futsal beach soccer kup 2018” na kome je učestvovalo šest ekipa, a titulu najboljeg je odneo tim “Koktel”.

Nakon atraktivnih i uzbudljivih utakmica u grupi otpočele su i polufinalne borbe u kojima su se sastali “Fucaleri” i “Tri šešira”, dok su drugi polufinalni par činili “Matorci” i “Koktel”. “Fucaleri” su nakon velike drame pogotkom svog gomlana Štetića u poslednjim trenucima meča izborili finale, u kojem im se pridružila ekipa “Koktela” koja je bez većih problema savladala već umorne “Matorce”.

Treće mesto osvojila je ekipa “Tri šešira”, dok je u finalu “Koktel” zasluženo slavio i pokazao da je najbolja ekipa na turniru ove godine.

Za najboljeg golmana izabran je Goran Štetić (Fucaleri), najbolji strelac je Uroš Mandić (Koktel), dok je titulu najboljeg igrača odbranila Milka Basta (Višnjice).

Prikupljeno je 34 000 dinara, a ova sredstva će biti dodeljena onima kojima to bude najpotrebnije.

Predsednik Kluba malog fudbala “Apa-futsal”, Branislav Milojičić se zahvalio svim učesnicima turnira i onima koji su pomogli da se održi “Apa-futsal beach soccer kup 2018” i poručio da se vidimo i naredne godine na istom mestu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.