PET RUKOMETAŠA IZ PRIGREVICE NA ŠIREM SPISKU REPREZENTACIJE VOJVODINE

APATIN RUKOMET SPORT VESTI

Na širem spisku kandidata za reprezentaciju Vojvodine našlo se četiri dečaka iz RK „PIK Prigrevica” i jedna devojčica iz ŽRK „Prigrevica”. U kategoriji pionira odnosno dečaka do 14 godine poziv je dobio Dušan Ćeran (srednji bek), u kategoriji mlađih pionira odnosno dečaka do 12 godina pozive su dobili Stefan Putnik (golman), Milan Lazić (levi bek) i Đorđe Vilić (desni bek). Iz Ženskog rukometnog kluba „Prigrevica”, na spisku se našla Anja Vujnović (desno krilo) u kategoriji devojčica do 12 godina.

Okupljanje će biti u Žablju 21. januara 2018. godine gde će se odraditi prvi zajednički trening u ovoj godini. Svaka grupa ima svoje trenere koji će se u sat ipo vremena bolje upoznati sa decom a tako i dobiti mogućnost da izaberu najbolje za sledeća okupljanja.

-Zadovoljna sam pozivima, to je odraz rada u klubu i smatram da imamo još mnogo talentovane dece koja će u budućnosti dobiti svoju šansu. Očekujem da će nastaviti sa radom i zalaganjem kao do sada, a rezultat će doći sam po sebi. Ovo je veliki uspeh za naše malo mesto. Nastavljamo istim tempom, za tri nedelje nam počinju Super lige, gde idu veoma teške utakmice. – kazala je Milka Nikšić trener RK i ŽRK Prigrevice.