ПЕТ МИЛИОНА ДИНАРА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈУ СПОРТСКИХ ТЕРЕНА У ОШ „ЖАРКО ЗРЕЊАНИН“

APATIN DRUŠTVO VESTI

На конкурсу за финансирање посебних програма – пројеката изградње, одржавање и опремање спортских објеката, који је расписао Покрајински секретаријат са спорт и омладину, општини Апатин је одобрено пет милиона динара, а овим средствима ће бити финансирана реконструкција спортских терена на отвореном у апатинској Основној школи „Жарко Зрењанин“.

Уговор о финансирању пројекта у згради покрајинске Владе је потписао заменик председнице општине Апатин Радован Ђукић, који се том приликом захвалио покрајинском премијеру, Игору Мировићу и покрајинском секретару Данету Басти, јер су препознали значај реализације ове инвестиције.

-Изузетно ми је драго што настављамо са континуитетом улагања у нашу основну школу. Реализацијом овог пројекта, до краја године, спортски терени у дворишту ОШ „Жарко Зрењанин“ добиће мултифункционалне спортске подлоге на рукометном, кошаркашком и одбојкашком терену, а поставићемо и нове голове, кошеве и стубове са мрежом за одбојку. На овај начин створиће се још бољи услови за правилан раст и развој више од хиљаду деце која похађају ову образовну установу, поручио је Ђукић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *