OZVANIČENA SARADNJA IZMEĐU OLIMPIKA I SPARTAKA IZ SUBOTICE, IVICA FRANCIŠKOVIĆ GOST DUNAV RADIJA

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Škola fudbala Olimpik iz Apatina već dugi niz godina proizvodi veliki broj kvalitetnih mladih fudbalera, a neki od njih su svoje karijere uspeli da nastave u velikim klubovima iz Srbije i inostranstva.

Danas je potpisan sporazum o saradnji između Škole fudbala Olimpik i Fudbalskog kluba Spartak iz Subotice, a paraf na ovaj sporazum stavili su Sreten Kenić i Ivica Francišković, direktor omladinske škole FK Spartak.

Tim povodom Francisković je danas gostovao na radio Dunav gde je govorio o saradnji sa klubom iz Apatina, transferima, ali i o situaciji u Spartaku i njihovoj omladinskoj školi.

-Zainteresovani smo za tri igrača i Apatina i nadam se da ćemo uspeti da postignemo dogovor sa njihovim roditeljima kako bi uspešno okončali transfer Milorada Bekića, Alekse Grabeža i Veljka Ševića. Svi igrači su rođeni 2004. godine i takmiče se u kategoriji mlađih pionira. Takođe ćemo organizovati probne utakmice na koje će biti pozvani mlađi igrači iz Olimpikove škole poput Manića, Balaća, Cvetojevića i drugih. – rekao je Francišković.

Razgovor sa Ivicom Franciškovićem možete poslušati u programu Dunav radija u 14 i 30 i 19 sati i 30 minuta, kao i na linku ispod.

FONO Ivica Francišković

Ivica Franciskovic (2)