ОТВОРЕНА “УЛИЦА СТАРИХ ЗАНАТА”, СУТРА “СОМБОРСКИ КОТЛИЋ”

DRUŠTVO SOMBOR VESTI

У центру Сомбора данас је отворена “Улица старих заната”, а сви који дођу на главну улицу могу да купе рукотворине, посластице, пчелиње и производе старих заната и друго. Заинтересовани догађај могу посетити данас и сутра током читавог дана.

У оквиру манифестације “Сомборско лето” данас од 18 до 19.30 часова на Роковачком путу ће бити одржана “Школица јахања” за најмлађе, док ће од 21 сат у центру Сомбора бити одржан “Сомборица фест”, у оквиру којег ће на главној улици наступити Тамбурашки оркестар „Васа Јовановић“ из Новог Сада.

Централна манифестација овогодишњег “Сомборског лета”, 27. “Сомборски котлић” ће бити одржан сутра на Тргу светог тројства. Скуп такмичара овогодишње “паприкашијаде” заказан је за 19 часова, а пола сата касније градоначелник Сомбора Антонио Ратковић ће запалити прву ватру, чиме ће почети такмичење у припремању овог специјалитета од рибе. Сомборце и њихове госте ће најпре забављати Тамбурашки ансамбл “Занатски” и Зоран Бугарски Брица, а потом ће од 21 сат концерт одржати популарни „Тропико бенд“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *