OPŠTINA RASPRODAJE STARA VOZILA, U PONUDI I EKSKLUZIVNI MERCEDESOV “SLON”

APATIN EKONOMIJA VESTI

Opština Apatin je objavila oglas za prodaju 9 automobila u vlasništvu lokalne samouprave.

Radi se o tri putnička automobila visoke klase ali i nekoliko Zastavinih modela Yugo i Skala te jedne ruske Lade koja je ujedno i karavan.

Najstariji automobil je „Yugo Koral“ iz 1994. godine, najmanju početnu cenu ima isti model iz 96 i to 33.469,30 dinara. Najskuplji je „Audi Allroad“ iz 2005. godine koji se prodaje po početnoj ceni od 749.731,09 dinara.

Na spisku se nalazi i ekskluzivni Mercedes Benc S-320L iz 1996 godine, službeno vozilo predsednika opštine, poznatiji i kao “Slon”. Ovakvih modela u Srbiji ali i u regionu ima samo nekoliko.

Uslov za nadmetanje je uplata depozita u iznosu od 10 odsto početne vrednosti svakog vozila, i on će kupcima biti uračunat u cenu, dok će ostalima biti vraćen. U oglasu je naglašeno da se vozila prodaju po principu „viđeno-kupljeno“ i da neće primati naknadne reklamacije.

Javno nadmetanje za kupovinu automobila održaće se u utorak, 13.02.2018. godine sa početkom u 12 časova u zgradi Skupštine opštine Apatin , u ulici Srpskih Vladara br 29 u Apatinu. Svi zainteresovani vozila mogu da pogledaju u dvorištu opštinske uprave svakog radnog dana od 8-14 časova.