ОПШТИНА АПАТИН- НАЈБОЉИМ УЧЕНИЦИМА ЛАПТОП РАЧУНАРИ, ОДМОР У ИТАЛИЈИ И НОВЧАНЕ НАГРАДЕ ОД 5 ДО 15 ХИЉАДА ДИНАРА

DRUŠTVO

Председник општине Апатин Милан Шкрбић организовао је данас у великој Сали СО Апатин пријем за најбоље ученике завршних разреда основних и средњих школа са територије општине који су носиоци дипломе „Вук Караџић“ и награде за ученике генерације.  Шкрбић је најбољим апатинским ученицима уз речи подршке уручио и вредне награде.

-Велико ми је задовољство и част што сам данас са вама, најбољим ђацима наше општине. Честитам вам свима испред општинске управе на постигнутим резултатима и надам се да ћете у наставку вашег школовања бити још бољи ђаци и бољи људи. На нама који водимо општину остаје обавеза да обезбедимо што боље услове како би се најбољи међу вама,  једног дана вратили и започели своје професионалне каријере у општини Апатин, поручио је председник Шкрбић.

Међу основцима је награђено пет ђака генерације. Oни су поред диплома, од општине Апатин добили и новчане награде од 15.000 динара. Девет носиоца дипломе „Вук Караџић“ награђено је новчаном наградом од 10.000 динара, а два добитника награда на школским такмичењима су добили ваучере од 5.000 динара које могу да искористе у продавници техничке опреме -“Нетпоинт”. Код средњошколаца, четири ђака генерације је добило лаптоп рачунаре, једанаест вуковаца је добило шестодневно путовање у Италији, у Тоскану, док је седам ђака, добитника награда на школским такмичењима примило ваучере у вредности 5.000 динара које такође могу да искористе у продавници “Нетпоинт” доо.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *