„OMLADINAC“ ODLIČAN U SIRMIJUMU

APATIN OSTALI SPORTOVI SOMBOR SPORT VESTI

Na kvalifikacijama kupa Srbije za mlađe juniore koje je održano u Sremskoj Mitrovici, takmičenju koje ujedno predstavlja kup Vojvodine, atletičari Atletskog kluba Omladinac iz Prigrevice su zabeležili zapažene rezultate. Štafeta 4x100m u sastavu Miloš Guša, Mirko Cvetković, Aleksandar Katić, Milan Bukumirović su istrčali izvanrednu trku, i sa ličnim rekordom 48,21 osvojili 3. mesto. Sa tim rezultatom su gotovo sigurno obezbedili mesto u finalu Kupa Srbije. Od njih su bili jedino brži štafete Vojvodine iz Novog Sada i Sirmijuma iz Sremske Mitrovice.

U pojedinačnim trkama na 100m Katić (12,24), Bukumirović (12,43) i Cvetković (12,65) su takodje istrčali lične rekorde, pa se nadamo da ćemo imati predstavnika u finalu Kupa i u trci na 100m, a to zavisi od rezultata takmičenja koja se održavaju u Beogradu i Kragujevcu.

„Naši momci su još jednom pokazali dobre brzinske sposobnosti i odličan timski rad, pa samim tim zapažen rezultat nije izostao. Nadam se da će rezultati iz kvalifikacija centralne i južne Srbije ići nama u prilog, i da ćemo imati što više trka u finalu Kupa Srbije.“ – rekao je za naš radio trener Bojan Tomašević.