OLIMPIK BEZ MEDALJE NA PIKSI KUPU

FUDBAL SPORT VESTI

Fudbaleri Olimpik sinoć su se vratili sa velikog međunarodnog turnira koji se održavao na planini Jahorini u blizini Sarajeva.
Na turniru je učestvovalo preko 150 ekipa, a u 2004. godištu u kome su se prijavili apatinski plavo beli učestvovalo je 35 ekipa podeljenih u 8 grupa.

Grupnu fazu su fudbaleri Olimpika prošli lako, zabeleživši pobede protiv ekipa Arsenal tivat 1:0, Velež Nevesinje 7:0, Piksi Pale 2:0 i Piksi 3:0.

olimpik

Kao prvo plasirana ekipa izborili su direktan prolaz u 1/4 finale turnira u kome su se sastali sa ekipom Međukorja.
Nisu imali sreće ovaj put apatinski fudbaleri da osvoje i ovaj prestižan turnir, jer su na 1/4 finalnoj utkamici dobili prvi gol na turniru iz jednog jedinog šuta na gol . Nakon toga su uspeli da izjednače rezultat na 1:1, kako je glasio i krajnji rezultat. Pristupilo se izvođenju penala nakon čega je Olimpik poražen 2:1.

Olimpik na Palama

Ostaće u lepom sećanju turnir na Jahorini fudbalerima Olimpika, bez obzira što nisu došli do samog kraja turnira. Ušli su među 8 ekipa u konkurenciji 35, boravili na prelepoj planini Jahorini, tamo upoznali drugare iz Bosne, Hrvatske, Crne Gore, posetili mesto Pale, posetili Sarajevo i Baščaršiju, probali čuvene ćevape i stekli novo neprocenjivo iskustvo.