OFK MLADOST ZAPOČELA PRIPREMNI CIKLUS

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Juče je na stadionu kraj Dunava apatinska Mladost počela sa pripremama za nastavak prvenstva. Na prozivci kod trenera Vilotića našlo se 28 igrača , a prema rečima stručnog štaba jos nekolicina njih se nije našla na stadionu iz opravdanih razloga.

Od novih igrača tu su Marko Mijatović, Ivica Molnar, Zoran Jovanović, Miroslav Čonić, Nemanja Rančić, Goran Grmuša, Stefan Smiljanić i Stefan Danić. U klub su dovedena i dva trenera koja će biti zadužena za funkcionisanje mlađih kategorija, Nenad Žigić i Radomir Radujko.

Predsednik Mladosti Sreten Kenić je rekao da novajlije moraju da se dokažu i nametnu treneru, te da se nada da će opravdati očekivanja i ukazano poverenje. Izjavu Kenića možete poslušati na linku ispod:

Mladost je svojim igračima obezbedila i reflektore na terenu broj 4, tako da će se treninzi moći održavati i u kasnijim popodnevnim časovima.

Mladost (14) Mladost Mladost (1) Mladost (3) Mladost (4) Mladost (5) Mladost (6) Mladost (7) Mladost (8) Mladost (9) Mladost (10) Mladost (11) Mladost (12) Mladost (13)