ОДРЖАНА НОВА РАДИОНИЦА УГ “МАЛИ ПРИНЦ”, У ПЕТАК ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ И ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Удружење доброчинитеља “Мали Принц” из Апатина je организовало још једну радионицу за своје чланове. Ново недељно окупљање обогатило је фонд удружења новим уметничким делима, која ће моћи da se погледаju и купe на хуманитарном концерту “Претпразнична бајка”, који ће бити одржан 17. децембра од 17 сати у Центру културе ПИК.

На изложбено-продајној поставци, осим радова чланова УД “Мали Принц” наћи ће се радови деце из ПУ “Пчелица”, ОШ “Жарко Зрењанин”, као и корисника Дневног боравка за особе са инвалидутетом и интелектуалним потешкоћама. У забавном делу програма ће наступити деца припремне предшколске групе васпитачица Браниславе Пемац и Зоране Павићевић, члан “Малог Принца” Андреј Вукша, као и музичари Снежана Регода, Душан Кљајић, Хана Томпа, Ена Ђорђевић и други.

Подсећамо, Удружење доброчинитеља „Мали Принц“ настало је 5. октобра 2021. године, као невладино, добровољно, непрофитно удружење грађана, с циљем подршке оболелој деци, особама са инвалидитетом, ретким болестима, те социјално угроженим категоријама, као и ради унапређења права и положаја особа са инвалидитетом и подршке њиховим породицама. Како би у будућности реализовали своје планове и циљеве, неопходна им је подршка целе локалне заједнице. С’ тим у вези, позивају све људе добре воље да их подрже и буду део њихове “Претпразничне бајке” у петак, 17. децембра.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *