ОДРЖАНА 34. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АПАТИН

APATIN DRUŠTVO VESTI


Скупштина Општине Апатин одржала је данас своју 34. седницу, на којој је присуствовало је 25 одборника. Општински одборници изјашњавали су се изјашњавали о деветнаест тачака усвојеног дневног реда.

Заседање локалног парламента је почело минутом ћутања, чиме је одата почаст недавно преминулом одборнику Мирку Мирану Цветићанину.

На почетку седнице усвојен је предлог Одлуке о додели награде „24 октобар“ за 2019. годину, као и предлог Одлуке о другим изменама и допунама Одлуке о буџету општине Апатин за текућу годину.

У наставку је разматран и усвојен Извештај о реализацији годишњег плана рада Предшколске установе „Пчелица“ Апатин за радну 2018/19. годину, као и Годишњи план рада за школску 2019./2020. годину.

Седницу су обележиле и кадровске измене у Статутарно-правној и Мандатно-имунитетској комисији, Савету за здравство и социјалну заштиту, Надзорном одбору Центра за социјални рад Апатин, Управном одбору Предшколске установе „Пчелица“ Апатин, Школском одбору Основне школе за посебно музичко васпитање и образовање „Стеван Христић“ Апатин, Школском одбору Основне школе „Жарко Зрењанин“ Апатин, Школском одбору Гимназије и стручне школе „Никола Тесла“ Апатин, а именован је и Општински савет родитеља.

Након радне седнице, одборници ће присуствовати полагању венаца на спомен обележја палим борцима у другом светском рату. Обележавање 75. година од ослобођења наше општине, биће настављено свечаном академијом у великој сали Културног центра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.