ODRŽAN NOVOGODIŠNJI KONCERT KUD-A MAŽORET IZ SONTE

APATIN KULTURA VESTI

Proteklog vikenda u Sonti održan je tradicionalni Novogodišnji koncert sonćanskih mažoretkinja. U prepunoj sportskoj hali u Sonti mažoretkinje su prisutnoj publici tokom sat vremena, koliko je trajao koncert, predstavile petnaest tačaka. Nastupile su kadetkinje A, kadetkinje B, kao i najmlađi članovi Kulturno umetničkog društva „Mažoret“. Svoj prvi javni nastup imale su i apatinske mažoretkinje, dok su gošće na koncertu bile mažoretkinje grada Vukovara.

Na samom kraju koncert učesnicima se pridružio i Deda Mraz koji je svim devojčicama podelio paketiće, a kadekinje A su od svog trenera Valentine Zvonar dobile priznanja za svoj trud i zalaganje tokom protekle godine. Posebno priznanje dobila je Jasmina Nikolić, mažoret mama, koja je tokom prethodnih godina dala svoj ogromni doprinos kako devojčicama tako i celom kolektivu.

Valentina Zvonar, trener mažoretkinja, nije krila zadovoljstvo nakon završenog koncerta.

– Veoma sam zadovoljna prikazanim na koncertu kao i odazivom publike. Cure su imale jako kratko vreme za prirpremu ovog koncerta, ali su na taj dan dale svoj maksimum i odradile sve profesionalno. Pogotovo sam zadovoljna svojim kadetima A sastava, koje su na ovom koncertu imale najteži zadatak jer su imale najviše tačaka. Takođe zadovoljna sam i mladim apatinkama koje su za svega dva meseca uspele savladati dve koreografije i sa osmehom na licu odradile svoj zadatak. Naše gošće iz Vukovara kao aktuelne privakinje RH u juniorskoj kategoriji oduševile su prisutnu publiku svojim koreografijama.-rekla je Valentina.