ODLIČAN FILMSKI VIKEND U BIOSKOPU APATINSKOG KULTURNOG CENTRA

APATIN KULTURA VESTI

U bioskopu apatinskog Kulturnog centra ovog vikenda igraju dva filma.

U subotu 11.marta i u nedelju 12.marta sa početkom od 19 i 21 sat ljubitelji dobrog filma moći će da odgledaju “Pedeset nijansi mračnije”. Glume: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Kim Basinger, Luke Grimes, režija: James Foley. Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost. Cena ulaznice je 250din.

Ričard roda animirani film

Oni najmlađi sugrađani imaće priliku da uživaju u odličnoj animiranoj avanturi “Ričard roda” i to 11. marta i 12.marta odnosno u subotu i nedelju sa početkom u 17 sati.

Glumci: Nikola Todorović, Milena Živanović, Bane Jevtić, Peđa Damnjanović, Daniel Sič, Vuk Bulatović
Režiser: Toby Genkel, Reza Memari;
Režija sinhronizacije: Nikola Bulatović

Vrabac Ričard, siroče kog su od rođenja odgajale rode, veruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vreme za migraciju, njegova porodica roda mora da mu otkrije pravi identitet i da ga ostavi u šumi, jer ne bi preživeo putovanje do Afrike. Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Ričard će krenuti sam na jug, ali će mu se pridružiti ekscentrična sova s izmišljenim prijateljem i narcisoidni papagaj, disko-pevač. Na ovom epskom putovanju, oni će nabasati na brojne prepreke, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su zavisnici od interneta, vrana mafijaša i gromoglasnog džambo džeta. Kad konačno stignu u Afriku, Ričard će morati da spasi svog brata rodu iz kandži čudovišnog medojednog jazavca. Najmanja roda će morati da nauči da posmatra sebe kao najvećeg vrapca kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom porodicom.

Cena ulaznice 250 dinara.