ODBOJKAŠICE VELIKIM PREOKRETOM DO POBEDE U KUP TAKMIČENJU

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Odbojkašice Apatina su ostvarile pobedu u Kup takmičenju . One su u subotu pobedile u Srbobranu pred više od 200 gledalaca domaći Elan Volley sa 3:2 u setovima (25:16,25:15,18:25,17:25,7:15 )
Veliku borbu su vodile Apatinke sa devojkama iz Srbobrana.Domaće igračice su odigrale sjajan prvi set i zasluženo povele sa 1:0.
Početak drugog seta pripao je Apatinkama koje su vodile sa 9:5.Elan Volley se vratio u igru, izjednačio i poveo sa 14:10.Veliki problemi sa prijemom servisa u timu Apatina nisu nagoveštavali ništa dobro.Domaće su povećavale prednost i povele sa činilo se nedostižnih 2:0 u setovima.

Na početku trećeg seta trener Apatina Miloš Popović je uveo igračice sa klupe u igru. Silovit start Apatinki nagovestio je da je u ovom meču preokret ipak moguć. Prijem servisa je stabilizovan,a na scenu su stupile Jelena Dizija i Sanja Maleš koje su se potpuno razigrale.Apatin treći deo igre rešava u svoju korist.
U istom ritmu Apatinke su odigrale i čevrti set.

U petom setu na promeni strana je bilo 8:4 za Apatin.Sigurnom igrom gošće povećavaju prednost i više nego zasluženo dolaze nakon 118 minuta igre do prve meč lopte koju odmah koristi Sanja Maleš za veliko slavlje svoje ekipe.
Apatin se plasirao među 16 najboljih klubova u Vojvodini.

Narednog vikenda Apatin dočekuje ekipu “Pančevo 013”.Pobednik ovog meča plasiraće se među osam najboljih klubova ,u četvrtfinale Kupa Vojvodine.