ODBOJKAŠICE KRENULE U NOVU SEZONU

APATIN ODBOJKA SOMBOR SPORT VESTI

Odbojkašice Apatina su u ponedeljak počele pripreme za narednu sezonu, a sve grupe su krenule sa radom. Seniorska ekipa će se takmičiti u Prvoj Vojvođanskoj ligi a apatinke su i ove sezone u istom sastavu kao i u prethodnoj sezoni što ujedno znači da će biti ponovo najmlađa ekipa u ligi ali ipak godinu dana iskusnija u odnosu na prethodnu sezonu.

Odbojkaški savez Srbije je najavio reorganizaciju takmičenja i liga koja bi usledila od naredne sezone gde bi prvih 7 ekipa iz ovog stepena takmičenja obezbedile plasman u viši stepen takmičenja , u ovom slucaju u Drugu ligu Srbije.  Seniorke će već naredne nedelje odigrati i prve kontrolne utakmice protiv Blok Auta iz Beograda i ekipe Novog Sada.

Pored seniorske ekipe mlađe kategorije će se takmičiti u kadetskoj i pionirskoj ligi, dok će najmlađe devojčice svoja takmičenja imati u mini odbojci i street volleyu.Već narednog vikenda, sad već tradicionalno, mlade odbojkašice Apatina ce učestvovati na street volley turniru u Zrenjaninu koji organizuje odbojkaški klub Klek povodom manifestacije Dani piva.

Odbojkaški klub Apatin ima 112 registrovanih igračica u klubu a upis za sve devojčice koje žele da treniraju odbojku će biti od meseca septembra.