OБОРИЛА БИЦИКЛИСТУ И ПОБЕГЛА СА ЛИЦА МЕСТА

APATIN HRONIKA VESTI

У најновијем инциденту на путевима Апатина, непозната возачица у возилу марке “Рено-кангу” оборила је бициклисту на раскрсници код хотела “Војводина” и без заустављања напустила место несреће.

Ово је други случај у само неколико дана у којем се возачи одлучују да побегну након обарања бициклисте.

У судару који се догодио јуче у преподневним сатима, у 10:45 часова, женска особа која је управљала возилом Рено, непознате регистарске ознаке, оборила је бициклисту приликом преласка раскрснице код хотела Војводина. Након судара, возачица није стала да пружи помоћ повређеној особи и удаљила се са лица места.

Оборена жена је срећом прошла са лакшим телесним повредама. Њој је у апатинском Дому здравља указана прва помоћ, након чега је упућена на даљу обраду и лечење.

Полиција је након увиђаја покренула истрагу и тренутно трага за возачицом аутомобила Рено како би расветлили околности овог инцидента. Из полиције апелују на сведоке који су били присутни на лицу места да се јаве и пруже било какве информације које би могле помоћи у идентификацији неодговорне возачице.

Ово није први пут да се у Апатину дешава сличан случај. Пре само неколико дана, у касним вечерњим сатима малолетни бициклиста је оборен на улици, а возач је такође одлучио да напусти место несреће.

Апелује се на све возаче да поштују саобраћајне прописе, буду пажљиви и одговорни за своје поступке на путу. Овакво понашање није само протузаконито, већ представља озбиљну опасност по живот других учесника у саобраћају. Обавезно је зауставити се и пружити помоћ повређенима, јер је то морална и законска обавеза.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *