НОВОГОДИШЊИ KОНЦЕРТ АПАТИНСKИХ МАЖОРЕТKИЊА И ГОСТИЈУ ОДУШЕВИО АПАТИНЦЕ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Kултурно Уметничко Друштво “Мажореткиње из Апатина” одржало је протеклог викенда “Хуманитарни новогодишњи концерт” у Великој сали апатинског Дома културе. За радио Дунав је говорила Мирјана Лазић, председница апатинских мажореткиња.

-Ове године одржавамо Новогодишњи концерт, други по реду, с тим што је разлика у томе да је ове године, концерт хуманитарног карактера, средства су намењена Удружењу доброчинитеља “Мали принц” Апатин. Поред деце из “Малог принца” ту је и Kалина Дошен, Плесни клуб “Ронда” Сомбор, надам се да ћемо уживати сви заједно, жеља ми је да нам ово постане традиција, рекла је Мирјана поводом догађаја.

Председница KУД-а “Мажореткиње из Апатина” позвала је суграђане да и убудуће прате њихов рад, уз лепе Новогодишње жеље.

Пред пуном салом апатинског Дома културе, низали су се одлични наступи малишана, али и чланова Плесног клуба “Ронда”.

Догађај су отворила деца из Удружења доброчинитеља “Мали принц”, одушевивши наступом присутне у сали, а осим њих, наступили су јуниори и кадети, као и најмлађа група апатинских мажореткиња “Звездице”, приказавши “Божићну кореографију”.

На концерту су наступили и чланови плесног клуба “Ронда” Сомбор, млада суграђанка Kалина Дошен, чланица клуба “Фигура” из Сомбора и певачица Зорана Мрђа са пратњом.

Публика је све време активно учествовала, певушећи или дајући громогласним аплаузом подстрек учесницима Новогодишњег хуманитарног концерта.

На овом хуманитарном концерту, како су на свом фејсбук профилу навели из Удружења доброчинитеља “Мали принц” Апатин, прикупљено је 21.740,00 за потребе удружења, осим овог податка стоји и Новогодишња честитка.

“Мали принчеви и принцезе од срца вам желе све најлепше за предстојеће празнике.”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *