НОВО У БАЊИ ЈУНАКОВИЋ! „КАРДИО ВИКЕНД“

APATIN DRUŠTVO VESTI

Бања Јунаковић је у своју понуду уврстила нови специјализовани превентивни програм прегледа под називом „Кардио викенд“, који омогућава да се брзо и детаљно испита здравље пацијентовог срца и крвних судова, како би се на време умањили ризици од обољевања.

„Кардио викенд“ се реализује сваког последњег викенда у месецу, траје од четвртка до недеље и подразумева четири дана и три ноћења на бази три полупансиона.

Програм почиње четвртком у поподневним часовима, када пацијент долази у бању, петак је резервисан за лабораторијску дијагностику (преглед радиолога – ултразвук крвних судова врата са колор доплером, суботом пацијента прегледа кардиолога (ЕКГ, ултразвук срца са колор доплером)

У цену програма је урачунато и коришћење затвореног базена са термалном водом (35°C) и финске сауне, релакс масажа (45 мин.), коришћење спа и велнес центра (120 мин.), рекреативна шетња и превентивно-корективна гимнастика.

Цена „Кардио викенда“ је 18.900,00 динара по особи. У цену нису урачунате боравишна такса у износу од 90,00 динара по особи дневно и осигурање у износу од 5,00 динара по особи дневно.

Додатне информације и резервације могу се обавити путем телефона 025/772-311 или мејлом rezervacije@banja-junakovic.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.