НОВО ИГРАЛИШТЕ У АПАТИНСКИМ ЈАСЛИЦАМА, УРЕЂУЈУ СЕ И ЗЕЛЕНЕ ПОВРШИНЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Јаслице у Апатину отворене су у септембру 2018. године и од тада много деце долази и борави у овој установи. Како би им тај боравак био још пријатнији општина Апатин је обезбедила 2,5 милиона динара за уређење зеленила у околини јаслица, као и игралишта са мобилијаром предвиђеним за све узрасте малишана.

-Нисмо хтели да оставимо неуређено двориште и због тога смо се организовали, направили пројекат и приступили реализацији. Овим ћемо добити још једно функционално дечје игралиште на којем су постављене нове играчке као и тартан подлога како би деца била што безбеднија. Посејана је трава и посађено дрвеће и када све то озелени ово ће бити један од лепших делова града. – изјавила је заменица председника општине, Дубравка Кораћ.

ФОНО Дубравка Кораћ

Директорка Предшколске установе „Пчелица“, Биљана Мандић је казала како су реакције малишана на ново игралиште дивне иако због тренутног извођења радова још увек не могу да се играју.

-Добили смо прекрасан мобилијар, захваљјујући општини Апатин нашем оснивачу, који се сасвим естетски уклапа у зграду јаслица. Деца су одушевљена, али с обзиром на радове још увек не могу да изађу и да се играју и верујем да ће уживати када за то дође време. Искористила бих прилику да апелујем на све наше суграђане да својим примером покажу, и старијима и оним најмађима како треба да се чувају и користе овако лепе ствари, како би и друга деца и неке нове генерације могле овде да уживају. – рекла је Биљана Мандић.

ФОНО Биљана Мандић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.