НОВИ УСПЕХ АПАТИНСКИХ КАЈАКАШИЦА

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

На Мајском кајакашком купу који је одржан на “Шодрошу” у Новом Саду, Кајак клуб “Панонија” из Апатина освојио је девето место по броју освојених медаља у екипној конкуренцији, од 25 клубова колико је ове године било пријављено.

Соња Уртајл је на овом такмичењу освојила две златне медаље, и то у дисциплини кајак једносед на 1.000 метара за кадеткиње, и у двоседу са Ањом Ковачевић на 200 метара. Ања је освојила и треће место на 200 метара у конкуренцији кадеткиња, а бронзу је освојила и Дајана Уртајл у конкуренцији јуниорки на 200 метара.

Из Кајак клуба “Панонија” не крију задовољство због постигнутих резултата, и позивају све младе Апатинце да се опробају у овом спорту.

“Још једно такмичење са ког смо се вратили окићени медаљама, што је показатељ квалитетног рада и сарадње такмичара и тренера Јове Мандића, који сво своје знање и дугогодишње искуство несебично преноси на младе такмичаре. Сигурно да нас радују успеси јер нам показују да смо на правом путу, и надамо се да ће сво ови добри резултати привући што више младих да се опробају у овом спорту и да ће кајак у Апатину поново бити један од популарнијих спортова”, кажу из “Паноније”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *